Концерти, детски спектакли, кино, конгресни, конферентни и корпоративни събития, изложения,

...
Концерти, детски спектакли, кино, конгресни, конферентни и корпоративни събития, изложения,
Коментари Харесай

НДК изнася дейността си на открито чрез мултифункционална платформа

Концерти, детски спектакли, кино, конгресни, конферентни и корпоративни събития, изложби, изложения, базари ще се организират от юни до октомври месец в мултифункционална платформа навън, в която Националният замък на културата изнася активността си. Тя се намира пред вход А6, заяви пред БНР ръководителят на Съвета на шефовете на НДК Борислав Велков.

„ Тази година предвид на спешните условия и потребността от пространства, в които да се организират културни и конгресни събития, взехме решение да създадем тази мултифункционална платформа. Тя разполага с 1200 кв.м покрита повърхност със сцена 18 х 8 метра, тъй че да може да осигурим нужната отдалеченост за актьори и музиканти. На процедура изнасяме активността на НДК на открито ", разкри още той.

НДК ще освети постройката в българския и европейския байрак в символ на взаимност към обстановката с ковид

Реалният потенциал на платформата е 1100 души, само че сега могат да се съберат 550 гости при 50% запълване, според настоящите заповеди. „ В момента сме в развой на договаряния и нямаме определено събитие, с което ще открием. Преговаряме с филхармонията, разнообразни театри и културни оператори. Ще се опитаме да създадем и конгресни събития, които бяха планувани да се случат в НДК “, изясни Велков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР