Концертът на СкандаУ“ през декември се отлага. Известното дуо се

...
Концертът на СкандаУ“ през декември се отлага. Известното дуо се
Коментари Харесай

Смърт в семейството на Лъчо от ,,СкандаУ“: Отменяме концерта, майка ми почина

Концертът на „ СкандаУ “ през декември се отсрочва. Известното дуо се включи в обществените мрежи със абсурден клип, в който разплакани описаха каква голяма покруса ги е сполетяла.
И преди някой да си намерения, че отлагането на концерта е мижавият интерес, бързаме да уточним, че става въпрос за нещо в действителност съществено – гибел! Майката на един от изпълнителите е умряла преди седмица.
Лъчо се появи с насълзени очи и разгласи, че преди седмица е изгубил майка си. Поради тази причина концертът им на 19 декември се мести на 27 април следващата година. Закупените билети важат без презаверка за новата дата. Тези, които желаят да върнат билетите си, могат да го създадат до 19.01.2024.
Преди 4 години групата направи първия си огромен концерт в зала „ Арена София “ и съумяха да я изпълнят цялата, което изненада всички. Очакванията са, че и този път ще създадат подобен взрив, че даже Лили Иванова да им завиди на феновете. Но наглото държание на Тото през последните две години навреди съществено на групата и все още имат малко продадени билети. ще забележим дали до април броя ще се вдигне, предава show.blitz.bg.
  Вижте тази обява в Instagram.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР