Концертът на Мирей Матийо се отлага за 9 ноември 2022 ...

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 9 ноември 2022

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2022 г.

 Концертът на Мирей Матийо се отсрочва за 9 ноември 2022 година в зала 1 на НДК. Събитието е част от юбилейното турне на грандамата на френския шансон, което носи името " ANNIVERSARY TOUR “Ma Melodie D`amour ". Причината за отлагането на турнето е влошената епидемиологична конюнктура в страните в Централна и Източна Европа, където бяха планувани обстоятелствата, а решаването за смяната при провеждането му бе взето от мениджмънта на френската звезда, оповестяват от eventim.bg

Феновете на Мирей Матийо заслужават да изживеят концерта в цялостния му искра. В този миг макар че подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се организират концерти от интернационален сан заради намаляването на потенциала на залите и риска от разпространяването на ковид (COVID-19). Настоящата обстановка изисква рационални дейности и вдишване на вина към публиката, тъй като най-съществена е сигурността и спокойното осъществяване на обстоятелството.

Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на осъществяванията ѝ на 9 ноември 2022 година в зала 1 на НДК. Всички билети, закупени досега, важат без нужда от презаверяване за новата.

Източник: varna24.bg