Концертът на група Легендите“ в Пловдив, планиран за 24.10.2018 г.,

...
Концертът на група Легендите“ в Пловдив, планиран за 24.10.2018 г.,
Коментари Харесай

Отложиха концерта на Легендите в Пловдив с мистериозно обяснение!

Концертът на група " Легендите “ в Пловдив, плануван за 24.10.2018 година, се отсрочва заради непредвидени условия. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019 година, като напълно скоро ще е ясна и точната дата. Това оповестиха през днешния ден уредниците.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билетите, могат да го създадат до 24 ноември по следните способи:

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени, в период до 24.11.

В случай, че са закупени от уеб страницата на Eventim:

- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат персонално и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с натрапен платеж или по банков път – почитателите би трябвало да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също по този начин могат да се върнат и в централния офис на Eventim, намиращ се на ул. " Шести септември " 58, където ще бъде възобновена сумата в брой.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР