Концертът на американския рапър Травис Скот в Рим остави десетки ранени

...
Травис Скот изпълнява на музикалния фестивал Astroworld в Хюстън, 5
Коментари Харесай

Травис Скот изпълнява на музикалния фестивал Astroworld в Хюстън, 5 ноември 2021 г. Травис Скот изпълнява на музикалния фестивал Astroworld в Хюстън, 5 ноември 2021 г. - Авторско право Amy Harris/Invision от Публикувано на 09/08/2023 - 12:56

Шоуто на американската хип-хоп сензация в древния Circus Maximus на италианската столица предизвика суматоха, като около 60 души се нуждаеха от медицинска помощ.

Концерт на американския рапър Травис Скот в древния Рим Circus Maximus в понеделник, 7 август, доведе до около 60 души, нуждаещи се от медицинско лечение.

РЕКЛАМА

32-годишният старият изпълнител откри турнето си Utopia на монументалното място на италианската столица – някогашната надбягваща писта за колесници на Римската империя – пред тълпа от около 60 000 нетърпеливи фенове.

На сцената се присъедини към Скот опозореният хип-хоп ветеран Кание Уест, който получи значително порицание за своите антисемитски тиради онлайн.

Но нещата излязоха извън контрол след предполагаем инцидент с лютив спрей, оставяйки десетки фенове ранени и приблизително 60 нуждаещи се от медицинска помощ. 14-годишен също е хоспитализиран след падане от четири метра височина. Той се е опитал да влезе в Circus Maximus, за да гледа шоуто, и се е опитал да се измъкне от охраната.

Италианската полиция разследва случая, докато някои обществени личности вече говориха за скандала, довел до „земетресение“ в целия град.

„Ние ще оценим рок концертите негативно“, заяви директорът на археологическия парк Колизеум.

Това не е първият път, когато един от Концертите на Скот доведоха до трагедия. Още през ноември 2021 г. неговият концерт на фестивала Astroworld в родния му Хюстън, Тексас, доведе до нахлуване на тълпата, което остави 10 убити и десетки други ранени.

Допълнителни източници • ANSA

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР