Концерт за Деня на детето изнесоха пред малките пациенти на

...
Концерт за Деня на детето изнесоха пред малките пациенти на
Коментари Харесай

Концерт и подаръци за новородените в УМБАЛ Св. Георги

Концерт за Деня на детето изнесоха пред дребните пациенти на Клиниката по педиатрия в УМБАЛ „ Свети Георги “ техни връстници от вокална група „ Бамбини “. Инициатори за музикалния подарък са самите реализатори от певческата групировка, обясниха уредниците.

В парка пред постройката на клиниката прозвучаха авторски песни от репертоара на вокалната група към Общински детски комплекс, която е притежател на „ Награда Пловдив “, и познати заглавия в нови аранжименти.

„ Първи юни е ден също на всички, които се грижат за деца. Затова го считаме и за наш празник. Скъпи, деца – радвайте се, бъдете здрави и щастливи! Най-доброто следва “, поздрави присъстващите малчугани началникът на Клиниката по педиатрия проф. доктор Иван Иванов. След концерта дребните пациенти получиха разнородни дарове и книжки.

Празник бе проведен и в Клиниката по акушерство и гинекология на УМБАЛ „ Свети Георги “. За всички новородени бяха обезпечени дарове от компании сътрудници на лечебното звено. Те включваха принадлежности за хранене, шишенца, биберони, здравна козметика и просветителни книжки със препоръки към майките за стимулиране на естественото храненe.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР