Концерт в Ротердам бе отменен снощи по сигнал на испанската

...
Концерт в Ротердам бе отменен снощи по сигнал на испанската
Коментари Харесай

Концерт в Ротердам бе отменен по сигнал на испанската полиция

Концерт в Ротердам бе анулиран нощес по сигнал на испанската полиция. Близо до залата, където трябваше да се организира събитието, пък е бил открит микробус с испански регистрационни номера, който е бил цялостен с газови бутилки, посочи на конференция кметът на Ротердам Ахмед Абуталеб, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той сподели още, че водачът на транспортното средство е бил арестуван и отведен за разпит. От полицията пък не прецизираха дали откритият микробус е обвързван с предизвестието от испанските управляващи. Ротердамската полиция посочи в " Туитър ", че водачът на микробуса е испански жител.

Отмененият концерт е на американската рок тайфа от Калифорния " Аллах-Лас ". Групата бе съпроводена от служители на реда, които изтеглиха и събралата се в залата аудитория.

Испанската Гражданска армия е получила сигнал за допустима офанзива на концерт в Ротердам нощес, заяви представител на органите за битка с тероризма в Испания. Тя е споделила информацията с холандските управляващи и проверява хипотетичната опасност.

Холандските управляващи обаче са с нараснало внимание след известията, че хора, свързани с атентатите в Париж и Брюксел, са били за малко в страната. В испанската самостоятелна област Каталуния предходната седмица бяха осъществени терористични офанзиви, при които бяха убити 15 индивида.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР