Концерт-спектакъл Изворът“ събра бивши и настоящи ученици, родители и приятели

...
Концерт-спектакъл Изворът“ събра бивши и настоящи ученици, родители и приятели
Коментари Харесай

Тържествено отбелязаха 65 години от създаването на Второ основно училище „П. Р. Славейков“ и 195 години от рождението на патрона му

Концерт-спектакъл „ Изворът “ събра някогашни и сегашни възпитаници, родители и другари на Второ главно учебно заведение „ П. Р. Славейков “ в залата на Държавна опера Стара Загора, с цел да бъде маркирана уместно 65-тата година от основаването на просветителната институция, както и 195 години от рождението на нейния патрон. 

„ В годините, смисленият труд, който поставя управлението на учебното заведение, както и всички учители, съумя да надгради и способства за историята на Второ главно – учебно заведение с обичаи в нашия град.То отглежда изключителни гении –  този празничен концерт  доказва това, както и множеството начинания, отдадени на празника ви “, обърна се към уредниците и гостите на годишнината отрасловият зам.-кмет Иванка Сотирова. „ Уважаеми родители, вашите желания са оправдани. Приветствам ви и приветствам вашата съпричастност към дейностите на учебното заведение – това е верният път към триумфа. Това е значимо и за обществото ни, тъй като дружно може да реализираме чудеса! „ П. Р. Славейков “, цветущ празник! “, показа от сцената на Операта още зам.-кметът. Тя, дружно с началника на отдел „ Образование “ Станимира Димитрова, бе специфичен посетител на кулминационната точка на честванията във връзка 65-тата годишнина на Второ главно.  

„ Не е инцидентно назоваването на спектакъла „ Изворът “. Той е основан с изявата на нашите възпитаници. Те крачат и се учат при нас, с помощта на труда на хората, които генерации наред са възпитавали в този дух. Нашето учебно заведение е емблематично за града ни. Изказвам признателност към всички сътрудници, които работят с душа и сърце, допринасяйки за множеството триумфи на нашите ученици. Нашата задача е да вървим ръка за ръка с родители и възпитаници, с цел да даваме на нашите деца най-хубавото. Имайте здраве, сили и сила, с цел да посрещаме и означаваме бъдещите празници дружно. Нека пребъде нашият лозунг „ Като Второ няма второ “, показа с присъстващите шефът Милена Желязкова.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР