Концерт, обучение и дискусионен форум включва проектът Fake&False.net“, който се

...
Концерт, обучение и дискусионен форум включва проектът Fake&False.net“, който се
Коментари Харесай

Концерт и обучение срещу фалшивите новини включва проект на Спортен клуб по ориентиране „Абритус“-Разград

Концерт, образование и спорен конгрес включва планът „ Fake&False.net “, който се осъществя от Спортен клуб по насочване „ Абритус “-Разград със съдействието на Община Разград.

Проектът е ориентиран към предварителна защита на разпространяването на подправените вести и дезинформацията.

Младите хора, които се включат в него, ще могат да вземат участие в четиридневно образование в хотел „ Кованлъка 2 “ в местността „ Пчелина “ сред 30 август и 2 септември. Освен обучителни модули с квалифицирани лектори, то ще включва и двигателни интензивности – насочване, гребане на каяк и табата. Включването на спортните занимания е за ангажиране на младежите в здравословни двигателни интензивности, смяна на настройката и поощряване на целевата група към здравословен метод на живот. Обучението е ориентирано към младежи на възраст сред 20 и 29 години.

С вход свободен ще е концертът, с който приключва планът. Той ще е на 2 септември от 19,00 ч. на Ронда в Градския парк в Разград. В него ще вземат участие четирима обичани на младежите реализатори: Крисия, Гъмзата, Торино и Пашата.

Проектът се финансира по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта на Министерството на младежта и спорта

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР