Концепцията за сгъваем телефон не е нова. Още преди появата

...
Концепцията за сгъваем телефон не е нова. Още преди появата
Коментари Харесай

Сгъваем дисплей, устойчива производителност - новият Galaxy Z Flip4 с дебют в А1

Концепцията за сгъваем телефон не е нова . Още преди появяването на актуалния смарт телефон, GSM-ите с капаче бяха едни от най-желаните софтуерни устройства даже и у нас.

За да имаме обаче смарт телефон, който хем има един огромен и ослепителен екран, хем да е дребен в джоба, би трябвало да бъдат преодолени няколко съществени софтуерни трудности. От една страна, самият екран би трябвало да е задоволително резистентен, с цел да може да издържи на хилядите прегъвания, без това да наруши предаването на картината. От друга страна, останалите значими хардуерни съставни елементи би трябвало да бъдат по този начин позиционирани, че да може да остане задоволително свободно място за специфичния механизъм, който е неизменима част от един смарт телефон в този формат. Трето огромно затруднение е батерията, тъй като до този миг не е направена сгъваема батерия. А когато тя е с огромен потенциал, самите ѝ размер не разрешават да се сложи единствено от едната страна на сгъваемия смарт телефон.

Днес тези провокации намират все по-ефективни решения и три десетилетия след първите мобилни телефони с похлупак, към този момент сме очевидци на все по-засилваща се наклонност да се появяват смарт телефони със сгъваем екран. Самите устройства стават по-леки, по-здрави, по-удобни и с повече функционалности в интерес на потребителите. Такава е обстановката и с новия Samsung Galaxy Z Flip4. Четвъртото потомство смарт телефони от известната серия на южнокорейския софтуерен колос дебютира преди броени дни и към този момент могат да бъдат поръчани от А1 България , и то с промоционални условия.

Защо Samsung Galaxy Z Flip4 от А1?

Компанията започва предварителните поръчки за Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 още с премиерата на двете устройства. Всеки клиент, който направи поръчка до 25 август в това число, ще може да го направи при специфични промоционални условия от А1 - като цената на Galaxy Z Flip4 е с понижение до 300 лева по отношение на постоянната цена. Освен това, потребителите ще могат да се възползват при нужда от преференциални условия за еднократна замяна на екран от Samsung Care+ за интервал от 1 година след закупуване и отстъпка от 100% върху първите 3 награди при подписване на двугодишна застраховка " Моят телефон " и нов двугодишен абонамент.

Преференциалните условия от А1 са част от цялостното чувство, което потребителите ще получат при поръчка на новия Galaxy Z Flip4 , който е едно същинско софтуерно украшение. Красивият и неповторим дизайн на Galaxy Z Flip4 ще допадне на всеки фен на новите технологии, а високата продуктивност и мощност, която хардуерът предлага, ще засилят чувството, че държите в ръката си премиум устройство.

Какво получавате?

Разбира се, главен акцент в смарт телефона е сгъваемият екран. Galaxy Z Flip4 разполага с 6,7-инчов Инфинити Flex екран с FHD+ резолюция. В взаимозависимост от интензивността, дисплеят ще предава картината с до 120 Hz, което от една страна пести батерия, а от друга прави играенето на игри или работата с разнообразни приложения по-плавна. Големият екран е комфортен за гледане на видеа и филми, само че тук смарт телефонът предлага и още едно преимущество - опцията да се прегъне, като при прегънат корпус, размерът на смарт телефона е малко под 8,5 см. по дължина и 7,19 см по широчина, а дебелината е от малко над 1,6 см.

Galaxy Z Flip4 разполага и с външен по-малък екран с размер от 1,9-инча, който е създаден по Super AMOLED технология. Екранът е комфортен за бърз обзор на известията, ръководство на музикалния плейър и други, без да е належащо за част от тях да се разгъва смарт телефона.

Впечатление вършат двете камери на гърба - 12-мегапикселова широкоъгълна и 12-мегапикселова ултраширокоъгълна, които със своята точност ще улеснят потребителите при снимането на изображения и видеа с по-наситени цветове и изчистени елементи.

Смартфонът е с процесор Snapdragon8+ Gen 1, който е построен по 4-нанометрова архитектура. Това усилва неговата продуктивност, само че въздейства позитивно и на икономията на сила.

По-горе споменахме какъв брой значима е батерията. В новия Galaxy Z Flip4 тя също е усъвършенствана и към този момент е с потенциал от 3700 mAh. За сериозните консуматори смарт телефонът предлага функционалност за бързо зареждане с поддръжка от 25W, което ще им обезпечи повече улеснение при ежедневното потребление на смарт телефона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР