Концепцията отдавна се смята за ключ към решаването и на

...
Концепцията отдавна се смята за ключ към решаването и на
Коментари Харесай

Ще получаваме ли устойчива слънчева енергия от космоса

Концепцията от дълго време се счита за ключ към решаването и на енергийната, и на климатичната рецесия. Според изказване на университета, пробата, извършен на 5 юни показва " първата в света слънчева електроцентрала, с всички нужни връзки и системи ", за рандеман на слънчева сила от космоса.

И други страни работят по концепцията. Правителството на Обединеното кралство обмисля вложения от Евро 18,72 милиарда за създаване на слънчева електроцентрала в космоса. Съединени американски щати подписаха партньорско съглашение за Щатски долар 100 милиона за съвременна американска технология за рандеман на галактическа слънчева сила. Япония също планува тази област във визията си за галактически проучвания.

На доктрина една галактическа слънчева електроцентрала в орбита към Земята, би получавала слънчева светлина 24 часа в денонощието, което ще ѝ разреши да генерира електричество непрестанно. Това е доста преимущество спрямо наземните слънчеви енергийни системи, които могат да създават електричество единствено денем и са мощно подвластни от времето. Концепцията поражда през 60-те години...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР