Концепцията на Genesis GV80 Coupe проправя пътя за конкурент на

...
Концепцията на Genesis GV80 Coupe проправя пътя за конкурент на
Коментари Харесай

Хюндай вади конкурент на X6М?

Концепцията на Genesis GV80 Coupe проправя пътя за съперник на BMW X6 и е въодушевен от дизайна на превъзходния X Speedium Concept.
Тя бе показана по време на събитие в Ню Йорк и е предсериен модел.

Представен в Дома на Genesis в Ню Йорк, GV80 Coupe Concept е четириместен кросоувър, чийто дизайн е въодушевен от миналогодишния X Speedium Coupe Concept.

Като подобен той сплотява стилистичните детайли на съществуващия GV80 с тези от по-динамичния X Speedium. Корейският авто производител споделя, че „ това е поръчка за желанията за по-емоционални, насочени към performance-a модели и прелиминарен обзор на бъдещите стратегии на Genesis “.

Предната част на GV80 Coupe Concept се отличава от съществуващия GV80 с по-тънки LED фарове с нова технология за многолентов масив. Освен това предната част се отличава с по-агресивни въздухозаборници с черни обтекатели, до момента в който в профил погледът притегля обновената линия на покрива.

Концепцията се отличава и с хоризонтални LED светлини на предните четвъртити панели и седи доста по-ниско от познатия ни GV80.

Трудно е да се отхвърли, че най-секси аспекта на дизайна на концепцията е задницата. Тя се отличава с LED светлини по цялата ширина, тъкмо както при X Speedium Concept, има инсталиран на багажника спойлер на устните и тънък спойлер, разпрострян се от покрива. Яркият оранжев колорит, наименуван Magma, също е самоуверено включване.

Genesis също по този начин е направила някои обилни промени в интериора на GV80, с цел да направи Coupe Concept. Например има изменен волан с три спици и повърхности, които в този момент са облечени в черна кожа Nappa и велур с оранжеви очертания и карбонови акценти. 

SUV-ът също по този начин се е трансформирал в четириместен и има четири карбонови седалки, в същия оранжев цвят като екстериора. Зад седалките те на втория ред седалки е инсталиран и хиксобразен ролкейдж.

„ При основаването си марката Genesis стартира да основава първокласни седани, които еволюираха в моделите G70, G80 и G90 “, съобщи основният креативен шеф на Genesis Group Люк Донкерволке при дебюта на концепцията. 

„ През последните седем години добавихме към портфолиото си по-лайфстайл насочени модели, като да вземем за пример нашите SUV модели GV80 и GV70. Сега надскачаме границата с по-емоционални коли, които издигат на по-високо равнище успеваемостта и динамичните качества на Genesis.

Концепцията [GV80 Coupe Concept] акцентира двойствеността на марката Genesis, като показва антагонистичния темперамент, който живее в параметрите на Атлетичност и Елегантност от философията на дизайна на Genesis. “

Вероятно на автомобилното ревю в Ню Йорк тази седмица ще се срещнем по-отблизо с GV80 Concept, който предвещава серийния модел, очакван за стартиране на пазара в границите на идната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР