Концепцията Fashion Forward, с която бе обявена бестселър серията смарт

...
Концепцията Fashion Forward, с която бе обявена бестселър серията смарт
Коментари Харесай

Huawei и Global Brands Store спечелихапризазанай-добрамоднаколаборацияна Code Fashion Awards

Концепцията Fashion Forward, с която бе оповестена бестселър серията смарт часовници Huawei Watch GT 4, завоюва още едно самопризнание от българската аудитория и света на модата у нас. Серията бе показана в границите на Sofia Fashion Week в края на септември 2023г. с новаторско фешън ревю в колаборация с Global Brands Store.

Точно това ревю завоюва наградата в категорията Модна колаборация на 2023. Това идва след траяло месец онлайн гласоподаване за премиите Code Fashion Awards. Те са на българската фешън телевизия Code fashion TV.

Това е шестото подред издание на Code Fashion Awards. То се организира в новата ивент локация на столицата – tENTa

Водещи бяха Маги Сидерова и Виктор Стоянов. В духа на стилната среща на обичаи и нововъведения, вечерта бе открита с музикално осъществяване от Ева Бел. Имаше и танцово шоу от кукери и танцьори в национални носии от Йорданови Арт и другари.

Мария Бонева връчи Специалните награди на Code Fashion TV, които се присъждат от името на медията. След това главните номинации, за които течеше гласоподаване, отличиха редица планове, персони, дизайнери и марки. Сред тях бе и акцията на Huawei Fashion Forward. Модната колаборация сред Huawei и Global Brand Store. На нея бе показано впечатляващото фешън ревю с Huawei Watch GT 4, Huawei Watch Ultimate Design. Манекените бяха в аутфити от новите есенни сбирки на Global Brands Store. Това се случи в заключителната вечер на Sofia Fashion Week в края на септември.

В компанията на няколко мощни номинации, българската аудитория присъди премията в категорията Модна колаборация на Huawei и Global Brands Store. Двете статуетки бяха връчени на представители на двата марката от Ивайла Бакалова.

Партньорството сред Huawei и Global Brands Store стартира още през 2022 година. Тогава то бе под формата на взаимно фешън ревю. То бе българската премиера на серията смарт часовници Huawei Watch GT 3 Pro. През 2023 Fashion Forward бе формалният слоган на премиерата на Huawei Watch GT 4. Както и на цялостната тактика на Huawei в региона на носимите устройства.

„ Технологиите през днешния ден са неразделна част от модата и новата линия смарт часовници на Huawei отлично приключват стайлингите, основани на нашите нови сбирки “ показа Ралица Попова от името на Global Brands Store при приемането на премията.

„ Изключително сме щастливи, че печелим точно в категория за колаборация и с гласовете на публиката. Благодарим на всички наши сътрудници и почитатели за големия триумф на серията Huawei GT 4, която сподели още един път, че смарт часовникът през днешния ден е красива и функционална част от нашия начин на живот “.

Връчването на премиите бе последвано от ново, самоуверено и авангардно взаимно ревю на Huawei и Global Brands Store. То бе с присъединяване на разнообразието от дамски и мъжки модели от серията Huawei Watch GT 4 Освен него се видя извънредния Huawei Watch Ultimate Design с 18-каратово злато. Моделите бяха на Diesel, Iceberg, Liu Jo, Lacoste, Karl Lagerfeld и Steve Madden.

Тези и още доста международни марки може да се намерят на Global Brands Store. Той е един от най-големите фешън онлайн магазини в България. Там всеки клиент може да открие аутфити за всяко въодушевление и мотив от специфичната селекция продукти, направени от стилните специалисти в Global Brands Store.

Серията Huawei Watch GT 4 се предлага у нас в 3 разновидността с 41мм корпус – с бяла кожена каишка, със златиста миланска плетка, и в двуцветен Piano Key аранжимент, обединени в линията Pendant Design, в унисон с класическите бижута

По-големите, 46мм версии, са с съвременен октагонален корпус и се оферират като класическа стоманена гривна, със зелена каишка от рециклирани от морето материли, и в напълно черен вид.

Цялата серия Huawei Watch GT 4, както и флагманските модели Huawei P60 Pro и Huawei FreeBuds Pro 3, които са още едно доказателство за стилната ориентировка на марката, са част от акция в месеца на любовта. До края на февруари те могат да бъдат закупени с до 50 лв. отстъпка и с други атрактивни бонуси от комерсиалните сътрудници на Huawei.

Част от взаимните ревюта на Huawei и Global Brands Store бе и извънредният Huawei Watch Ultimate Design – първият по рода си смарт часовник на Huawei, който съчетава детайли от 18-каратово злато с технологии от най-голям клас. Върхово въплъщение на концепцията Fashion Forward, този модел е шедьовър на пресечната точка на мода, жанр и софтуерна мощност от най-голям клас, и може да се поръча от българските консуматори в комерсиалната мрежа на Yettel, A1, Vivacom и Технополис.

*Кадрите от взаимното ревю на Huawei и Global Brands Store са предоставени от Code Fashion TV


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР