Концепциите на HONOR в областта на сгъваемите смартфони получават широко

...
Концепциите на HONOR в областта на сгъваемите смартфони получават широко
Коментари Харесай

HONOR спечели 36 медийни награди на IFA 2023

Концепциите на HONOR в региона на сгъваемите смарт телефони получават необятно самопризнание от международните медии

Светлин Желев преди 11 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 13:15 | 08.09.2023

Ето коя функционалност разрежда смарт телефона 5 пъти по-бързо, съгласно специалистите

АвтомобилиДаниел Десподов - 9:41 | 08.09.2023

Нов пробив: в Германия сътвориха ултракомпактен електродвигател без непрекъснати магнити съвършен за електрическите автомобили (видео)

IT НовиниЕмил Василев - 19:30 | 08.09.2023

Световен връх: Вятърна турбина генерира задоволително сила за един ден, с цел да зареди 170 000 семейства

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Световната софтуерна марка HONOR сподели най-лекия и тъничък сгъваем във вътрешността смарт телефон, HONOR Magic V2, и нова идея за прегъване на открито – HONOR V Purse на ревюто IFA 2023 в Берлин, Германия. Тези нови сгъваеми смарт телефони дават безкрайни благоприятни условия за жанр и себеизразяване. Множество водещи световни медии нарекоха и двете оферти „ Най-доброто от IFA “ тази година и по този метод признаха новаторското инженерство, резистентност и водещата физично-гитална (phy-gital) идея на HONOR в областта на сгъваемите устройства.

Тази година HONOR получи общо 36 награди от медии вследствие на присъединяване си на IFA 2023. HONOR V Purse получи премията „ Най-доброто от IFA 2023 “ на Android Headlines. Медията разяснява, че „ HONOR V Purse не е просто телефон, а фешън изказване и покана за по-нататъшен диалог. Това беше едно от най-интересните представяния, които сме виждали на IFA 2023. “ GSMArena също похвали концепцията на дизайна на HONOR V Purse и сподели, че „ това в действителност е доста усъвършенствано устройство…винаги оценяваме, когато една компания мисли отвън шаблона “.

Най-лекият и тъничък сгъваем във вътрешността смарт телефон HONOR Magic V2, който HONOR показа за първи път в международен мащаб, също притегли доста внимание. HONOR Magic V2  получи премията „ Най-доброто от IFA 2023 “ на TechRadar: „ Не доста устройства съумяват да накарат останалите да наподобяват демоде, само че Magic V2 съумява да направи тъкмо това сега, в който го хванете в ръката си, и изцяло справедливо е достойният победител на тазгодишните награди “.

HONOR Magic V2 също завоюва място в премиите „ Най-доброто от IFA 2023 “ на XDA-Developers с помощта на нововъведенията, които носи на пазара на сгъваеми устройства. „ Това е най-тънкият сгъваем смарт телефон в света до момента – по-тънък е даже от iPhone 14 Pro Max, когато е прегънат – и също по този начин е по-лек. ”

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР