Концентриран съм върху Ботев (Враца), имаме своите шансове в баражите.

...
Концентриран съм върху Ботев (Враца), имаме своите шансове в баражите.
Коментари Харесай

Домовчийски: Концентриран съм върху Ботев , имаме своите шансове в баражите

Концентриран съм върху Ботев (Враца), имаме своите шансове в баражите. Това съобщи на конференция в Пресклуб България нападателят на врачани Валери Домовчийски, който бе награден за Играч на 27-и кръг в Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бившият футболист на Левски разяснява какви са били първичните цели на отбора, воден от Сашо Ангелов, и какво е настроението в клуба. „ С оглед на мача, който изиграхме с Витоша и точките, които имаме, мисля, че към този момент сме сигурни за баражите. Първото място е труднопостижимо, изоставаме с много точки от Етър, по тази причина ще се подготвим за баражите. Първата цел на клуба беше да останем в Първа професионална лига – оттова задачите се трансформират, ще се борим да стигнем оптимално надалеч. Сашо Ангелов е доста придирчив и желае максимума от футболистите, всеки мач излизаме за победа, без значение от противника. Има добър колектив, играем добре, уповавам се да продължим по същия метод “, стартира той.

Домовчийски приказва и за представянето на Ботев (Враца) против водещите тимове в Първа лига и упованията за идните баражи. „ Показахме, че не се опасяваме от огромните тимове – на „ Герена “ победихме Левски, откакто ги обърнахме от 1:0 до 1:3 – с Лудогорец играхме нападателно, имахме своите шансове, само че за жал, не успяхме да победим. Не бях осведомен с това, че съм изиграл 200 мача в А група. Зарадвах се, да съм жив и здрав, да изиграя още 100. Няма значение против кого играем в баражите, ще ни бъде много мъчно, само че не е невероятно да ги победим “, продължи нападателят.

Домовчийски разяснява и неналичието на Валери Божинов в състава, като приказва и за своето бъдеще. „ Валери Божинов липсва на тима, сподели, че е доста класен нападател. Отбеляза доста голове, донесе доста точки на отбора, само че едни идват, други си потеглят, би трябвало да продължим без него. Договорът ми е до лятото, не съм имал никакви оферти от на никое място. Концентриран съм върху остатъка от сезона, да си заслужа, в случай че може още един контракт с Ботев (Враца), пък в случай че пристигна предложение от някъде, то е положително пристигнало “, приключи той. Ботев (Враца) има преднина от седем точки пред Витоша (Бистрица) в борбата за баражите. В идващия си мач отборът на Сашо Ангелов приема вкъщи новобранеца Верея. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР