Контрольорката, която беше нападната и бита преди дни във варненския

...
Контрольорката, която беше нападната и бита преди дни във варненския
Коментари Харесай

ТАСРУД: Ученици на групи проявяват агресия към контрольорите във Варна

Контрольорката, която беше нападната и бита преди дни във варненския рейс 20, ще получи обезщетение, тъй като казусът е трудов случай. Това съобщи по Нова телевизия шефът на общинското дружество Милко Лалев. Той показа детайлности по случая, при който служителката е била ненадейно блъсната и по-късно удряна от пасажер, който по-късно беше арестуван от полицията. Атаката е била непровокирана и неочаквана, изясни той.

Жената има контузии и от ударите, и от рухването на пода на рейса, сподели Лалев. Той акцентира, че няколко индивида в транспортното средство са се притекли на помощ на контрольорката.



Случаите на експанзия към проверяващите пасажерите зачестяват, сподели още шефът на ТАСРУД. Той изясни, че най-много офанзивите са от възпитаници - малолетни и малолетни, които имат карти, само че отхвърлят да ги валидират. Те се събират на групи и е доста мъчно контрольорите да се оправят с тях.

Лалев сподели също, че в предприятието нямат информация какъв е нападателят на тяхната служителка. Възможно е да е чужденец, тъй като негов пасажер е приказвал негоден британски с контрольорката. Той пък е бил без билет и е подал левче на дамата. Тя му е споделила, че возенето коства 2 лв. и му е показала автомата за билети. След това обърнала тил на него и нападателя му и по този начин е била блъсната и ударена. И двамата са арестувани от полицията единствено за към 15 минути, откакто слезли от рейса и се пробвали да избягат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР