Контролно по испански за Пламен Георгиев (вход свободен) - с

...
Контролно по испански за Пламен Георгиев (вход свободен) - с
Коментари Харесай

Контролно по испански език за Пламен Георгиев

Контролно по испански за Пламен Георгиев (вход свободен) - с подобен анонс е оповестено събитие във Фейсбук за 15 септември (традиционно първи образователен ден в България) пред постройката на Министерството на образованието (МОН).
Описанието на събитието е покъртително, каквато е и самата история. Напомня се, че самият Георгиев в автобиографията си пред Народното събрание, с която кандидатства за началник на Антикорупционната комисия, си дава оценка A2 за равнището на притежаване на испански език. Миналата седмица, обаче, посредством в. " 24 часа " се появи документ, съгласно който Георгиев е карал курс и владее езика на равнище B1. Само че документът е с дата 2 март 2017 година. А упоменатата автобиграфична информация, подадена от Георгиев в Народното събрание, носи входящ номер от 9 февруари 2018 година. Излиза, че когато е кандидатствал за остарелия си пост, Георгиев е вписал по-ниско равнище на притежаване на испански спрямо това, което към този момент е имал съгласно документа.
Сертификатът е публикуван от компания " Никанор ", на която Георгиев заплаща 300 лв. с пари по социална поръчка, написа още в обявлението на събитието.
" Ситуацията е доста комплицирана и заплетена, и наподобява, че Пламен Георгиев е изгубил увереността си, че владее съвършен испански. В тази връзка е редно да се организира входно равнище или контролно по испански език на Георгиев, с цел да бъде открито, дали в действителност Пламен владее езика на страната в която отива, за което би трябвало да е горделив, или пък са го излъгали от компанията и са му взели парите?!
В случай, че Пламен се провали и бъде разкъсан на входното равнище, по време на събитието ще се събират по 2 лева от всеки, с цел да върнем на Пламен парите, които е платил за този излъган курс. Единственото изискване е, по-късно той да си върне и сегашната позиция ", написа още във Фейсбук поканата за контролно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР