Контролният двубой между ФК ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочен

...
Контролният двубой между ФК ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочен
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще гостува за контрола на Партизан в Белград

Контролният дуел сред ФК ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочен и двата тима ще се изправят един против различен. Това написа уеб сайтът на " алените ".

Двата тима трябваше да премерят сили по време на подготовката в Турция, само че мачът пропадна.

Ето какво оповестяват от ФК ЦСКА 1948:

" Контролният дуел сред ФК ЦСКА 1948 и Партизан е пренасрочен и двата тима ще се изправят един против различен. Приятелският мач е плануван за месец март по време на почивката за изиграването на срещите на националните тимове. " Червените " и " гробарите " ще се срещнат в Белград в завладяваща инспекция. Всички условия по контролата са към този момент уговорени сред двата клуба.
ФК ЦСКА 1948 и Партизан трябваше да премерят сили в контрола по време на лагера на " армейците " в Белек, само че спарингът пропадна, поради неточно отношение на уредниците му. Следва да отбележим, че нито ФК ЦСКА 1948, нито Партизан имат виновност за несъстоялия се в Турция мач.
В знак на другарските взаимоотношения между тях клубовете подходиха с нужния професионализъм и оптимално бързо влязоха в договаряния за планирането на нова подобаваща опция за изиграването на дуела. Очаквайте още информация за срещата през идващите седмици.

Повече за противника на ФК ЦСКА 1948 в контролния дуел през март в Белград:

Партизан понастоящем е на втората позиция в сръбската Суперлига - на 10 точки зад водача Цървена звезда. Клубът е дал път на купища митове и сегашни звезди на международния футбол. Във витрината си " гробарите " имат цели 11 трофея за първенец на Югославия, 8 за отличник на Сърбия и Черна гора и още рекордни 8 шампионски трофеи на Сърбия.

" Черно-белите " могат да се похвалят и с 6 Купи и една Суперкупа на Югославия, 3 Купи на Сърбия и Черна гора и 7 рекордни Купи на Сърбия. Партизан е финалист за Купата на европейските първенци през сезон 1965/66, когато е надвит от Реал Мадрид, само че по пътя си минава през Нант, Вердер Бремен, Спарта Прага и Манчестър Юнайтед. През този век " гробарите " са взели участие два пъти в груповата фаза на Шампионската лига, девет пъти в груповата фаза на Купата на УЕФА/Лига Европа и два пъти в групите на Лигата на Конференциите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР