Контролата между ЦСКА - София и Македония Гьорче Петров ще

...
Контролата между ЦСКА - София и Македония Гьорче Петров ще
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще играе с Македония ГП, червените с любопитно предложение към съперника си

Контролата сред ЦСКА - София и Македония Гьорче Петров ще се състои, оповестиха " алените ". Проверката сред българите и северномакедонците остава по стратегия на 29 януари (неделя), макар апелите за анулация от Сектор " Г ".
 Сектор Сектор " Г " към ЦСКА - София: Отменете контролата! Вето на антибългарщината!
От " Армията " разкриват, че са предложили на своя противник да излязат на терена с фланелки " НЕ НА НАСИЛИЕТО " и да застанат дружно зад тази безапелационна позиция.
 Плащаш 20 бона, в случай че отмениш контрола с Македония ГП Плащаш 20 бона, в случай че отмениш контрола с Македония ГП
Ето какво написаха от ЦСКА - София:

" Вярваме, че ролята на футбола е да дава образец, а светът повече от всеки път има потребност не от разделяне, а от човешко отношение и почитание. ЦСКА постоянно е бил знак навръх тези правила и добродетели. Убедени сме, че ЦСКА има обществена роля, която се простира надалеч оттатък спорта и като един от най-успешните клубове на Балканите е задължен да бъде виновен и разумен, когато на карта са заложени връзки сред две страни и човешки ориси. 

Затова предложихме на Македония ГП двата тима да излязат на терена с фланелки " НЕ НА НАСИЛИЕТО! ". Използвайки трибуната, която най-великата игра ни дава, със противника ни ще застанем зад тази безапелационна обща позиция. Вярваме, че когато двете страни дружно се опълчват на действие, което не може и не би трябвало да бъде оправдавано, това би имало доста по-силен отзив и позитивен резултат върху развоя на събитията, справедливостта и бъдещето. Където разговорът е на масата, футболът може да построи мостове по-бързо и по-ефективно от всяка дипломация. 

Вярваме, че само с отговорно държание и персонален образец можем да сложим България над всичко! "

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР