Контролата между Англия и Белгия завърши при резултат 2:2. Джуд

...
Контролата между Англия и Белгия завърши при резултат 2:2. Джуд
Коментари Харесай

Англия стигна до равенство в контролата с Белгия с гол в последната минута

Контролата сред Англия и Белгия приключи при резултат 2:2. Джуд Белингам донесе равенството с гол в 95-ата минута.

Под проливния дъжд на стадион " Уембли " в Лондон домакините инкасираха ранен гол. В 11-ата минута Джордан Пикфорд подари топката на Амаду Онана, в опит да построи офанзива. Полузащитникът подаде към своя съотборник Юри Тилеманс, който откри резултата.

Англичаните съумяха да изравят резултата от дузпа 6 минути по-късно. Айвън Тони се разписа, откакто Ян Вертонген го фаулира в наказателното поле.

Възпитаниците на Саутгейт упражниха напън, само че по този начин и не стигнаха до поврат. Попадение на Джаръд Боуен с глава бе анулирано поради засада, а Джуд Белингам не уцели вратата с шут от 3 метра.

Вместо това гостите изчакаха своя миг на контраофанзива и възобновиха преднианта си. Юри Тилеманс засече с глава центриране във вратарското поле на Ромелу Лукаку.

След почивката островитяните бяха по-активни в напред във времето и справедливо стигнаха до изравнително попадение в последната минута. Резервата Джеймс Мадисън асистира на Джуд Белингам, който бе прецизен с удар по земя от вътрешността на наказателното поле.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР