Контролът (на откритите пазари - б.р.) е постоянен. На практика

...
Контролът (на откритите пазари - б.р.) е постоянен. На практика
Коментари Харесай

Постоянен контрол за носене на маски на откритите пазари в София

Контролът (на откритите пазари - б.р.) е непрекъснат . На процедура от началото на седмицата има над 2600 инспекции, осъществени от сътрудниците от столичния инспекторат. Това изясни зам.-кметът на София Дончо Барбалов.

От през днешния ден има заповед за носене на защитни маски навън на пазарите и борсите . Проверката на контролните органи цели да проверим до какъв брой тази заповед се съблюдава, разясни Барбалов, който с представители на общинска полиция направиха инспекция на " Женския пазар ".
 Маските стават наложителни на пазарите в Софийска област от 12 до 26 март
Маските стават наложителни на пазарите в Софийска област от 12 до 26 март

Учениците от V до ХІІ клас в региона минават онлайн

Има наложени актове по до момента настоящите разпореждания, в този момент те са по-строги. В градския превоз има от началото на месеца санкции. Нека съблюдаваме ограниченията, дано съблюдаваме разпоредбите, това е за здравето на всеки от нас, прикани Барбалов.

В моловете има инспекции, на борсите също. Важно е всеки да подхожда умишлено. Целта е да има дълготраен ред и съблюдаване на противоепидемичните ограничения, посочи той.

Един от проверяващите на открития Женски пазар в София изясни, че хората се дисциплинирали.

" В част от пазара е основана добра организация - входове, изходи , управление на броя на гости, само че в част от пазара има какво още да се изисква ", изясни той и сподели, ще е изискал контролните органи да са безкомпромисни към нарушителите и да постановат наказания ", изясни столичният зам.-кмет.

Той сподели, че контролът е непрекъснат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР