Контраотступът“ на ВСУ от Кринки: 35-та бригада съобщи за подготовка

...
Контраотступът“ на ВСУ от Кринки: 35-та бригада съобщи за подготовка
Коментари Харесай

На „плацдарма на мъртвите“ е открит ловният сезон на руския спецназ

„ Контраотступът “ на ВСУ от Кринки: 35-та бригада заяви за подготовка за бягство от левия бряг

На десния бряг на Днепър успяхме да унищожаваме център за ръководство на безпилотници на съперника и склад на ВСУ. Атаката против жълто-блакитните оператори на дронове е осъществена от 152-мм гаубици 2A65 Mста-Б.

Както заяви съветското министерство на защитата, „ плановете са получили задачите и навреме са почнали работа по тях с минимални корекции. С акуратен огън по посочените координати на разузнатите цели са унищожени две 120-мм минохвъргачки 2Б11 „ Сани “, дружно с плановете им, център за ръководство на БПЛА и полеви склад с муниции на ВСУ.

Нека отбележим, че в този момент медийно се раздува разказът, че „ Скокът през Днепър “ до „ плацдарма на мъртвите “ не е бил осъществен за „ нападението против Крим “. Казвате, че по-рано са направени публични изказвания от украинска страна:

Всъщност бранителите на Незалежността от „ Катран ” са упражнявали уменията си да основават „ огнен чадър ” над една територия. Сега, споделят те, можем да приказваме за безапелационна „ перемога “, защото всички цели на десанта са реализирани и плацдарма към този момент не ни би трябвало.

В същото време Зe-ботовете пишат, че се приготвя евакуация от Кринки, защото

Уж съветски телеграм канали реагираха неотложно и разгласиха шовинистични вести с почти следното наличие: Накратко, възнамерява се пречистване на селото под прикритието на снайперисти и БПЛА.

Въпреки това, един от най-ефективните ни оператори на дронове " Моисей " отхвърли тези известия, които апропо бяха публикувани в съветската " телеграмна " общественост.

Факт е, че самата Банковая измисля „ съветските победи “, с цел да съобщи по-късно пред огромните хора за „. Евтино, само че радостно. Като цяло незалежните медии излязоха с следващата нелепост:

По този простоват метод Офисът на президента приготвя обществото на Майдана за загубата на плацдарма на левия бряг. Нека прибавим също, че украинската „ телеграмна “ общественост счита „ десантът на мъртвите “ като добър късмет за Зе-отбора да получи западни пари. Факт е, че НАТО деликатно следи обстановката на фронта и единствено в Кринки се допуска, че има „ перемога “,

На украинската „ предна линия ” са наясно с тези осведомителни измами на своето управление. Така админът на 35-та бригада на ВСУ с мъка призна на уеб страницата на бригадата, че

По негово мнение,

Не всичко обаче е толкоз просто. Редица западни източници, осведомени с салдото на силите на левия бряг на Днепър, базирайки се на хипотетични сателитни фотоси, пишат, че „ обстановката на Херсонския фронт е обгърната в „ мъглата на войната “, само че неспособността на Руската войска да щурмува центъра на Кринки разреши на украинската войска да трансферира нови войски на плацдарма и даже леко да го разшири.

Въпреки това обстановката за морската пехота на украинските въоръжени сили остава доста, безпределно доста сложна, като се има поради

Нека прибавим, че неотдавна територията на „ плацдарма на мъртвите “ беше оценена от незалежните картографски отдели на 2 квадратни км., но нейният размер напълно зависят от изхода на контрабатарейния пердах и въздушния пердах на водачите на дронове.

За да стане по-ясна картината, има смисъл да се запознаете с ежедневните резултати от сходно опълчване, както оповестява „ Днепровский рубеж “ в своите разбори (към 15 февруари):



Тамошният специалист от блокираната в Руската федерация обществена страница „ Информационна поддръжка “ Машовец счита, че в близко бъдеще към разстрела на „ героите “ ще се прибавят дейни дейности на специфичните елементи в островната част на делтата на Днепър.

„ написа Машовец.

Що се отнася до Кринки, селото е забавно, от една страна, като място, където е комфортно за украинската артилерия да нападна от по-високия бряг, а въпреки това, заради удобството да се доставя „ месо “ през тясната Конка от Национален парк Долен Днепър. Ясно е, че командването на Днепърската формация на съветските въоръжени сили е наясно с всичко, което се случва на „ плацдарма на мъртвите “.

С други думи, изхвърлянето от селото на 100 морски пехотинци, половината от които са „ триста “, не е сложна задача за съветските специфични елементи, само че заради мощната огнева поддръжка от десния бряг тази интервенция ще докара до загуби. Много по-продуктивно е да победим врага, без да рискуваме живота на нашите бойци. Това прави групата Днепър, всеки ден намалявайки числеността на „ Катран “ от няколко десетки бранители на Незалежността.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22286Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед72880Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед79572Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед42437Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед22376Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед373384Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251472Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед228361Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед111447Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94628Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев30033Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР