Контраофанзивата на руските войски в Курска област се оказа неуспешна,

...
Контраофанзивата на руските войски в Курска област се оказа неуспешна,
Коментари Харесай

Билд: Контраофанзивата на Русия в Курска област се провали

Контраофанзивата на съветските войски в Курска област се оказа несполучлива, написа „ Билд “. Изданието напомня, че съгласно Путин съветската войска трябваше изцяло да върне под контрола на Москва цялата територия. Първоначалното разпореждане беше това да стане до 1 октомври, само че поради невъзможността на съветските военни да изпълнят задачата, срокът беше поправен.

„ Руската контраатака обаче се проточи - едвам на 17 септември танковете на съветските въоръжени сили настъпиха на юг от Коренево. Скоро по-късно Кремъл разгласи, че съветската войска има време доникъде на октомври да върне окупираните от Украйна територии. " - се споделя в известието.

Тази цел обаче към този момент също наподобява илюзорна, тъй като украинското командване трансферира нови елементи в Курска област, добавя изданието: „ Украинската войска се пробва да изпревари съветската контраофанзива в Курск и да принуди съветските елементи да се пазят по едно и също време в няколко направления “, показва " Билд ". /БГНЕС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР