Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) не е изненада

...
Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) не е изненада
Коментари Харесай

Зеленски не може да разочарова Запада, това може да му коства живота

Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) не е изненада за Русия, тъй като Киев би трябвало да оправдае парите и оръжията, получени от Запада, сподели Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация.

„ Врагът от дълго време обещаваше огромна контраатака. И наподобява, че към този момент е почнал нещо. Без изненади, защото режимът в Киев няма избор. Трябва да нападаме. Трябва да оправдаем получените плячка и оръжия “, написа Медведев в своя Telegram канал.

Според Медведев са задоволителни „ няколко отчета от американски сътрудници, които от дълго време командват СБУ “ и цялото украинско управление „ незабавно ще бъде записано за скрап “.

„ Затова киевският режим има единствено един излаз – да отиде до дъно, изпращайки хиляди мобилизирани на гибел “, добави още Медведев.

Според него украинският президент Володимир Зеленски не може да разочарова Запада, тъй като това може да му коства освен политически пост, само че и живота му.

„ Разочарованието на притежателите може да коства на Зеленски и Ко освен постове, само че и самия живот “, написа Медведев.

Медведев разгласи и нуждата от цялостното събаряне на режима в Киев в хода на бъдеща съветска атака. Коментирайки обстановката към украинското „ контранастъпление “, той написа: „ Трябва да спрем врага и по-късно да стартираме нахлуване “.

" Неговата съветска атака цел през днешния ден не е единствено освобождението на нашите земи и отбраната на нашия народ. Нейната цел е цялостното събаряне на нацисткия режим в Киев, който се е окопал в страната 404 ", акцентира Медведев.

Според него Украйна и западните страни желаят да заличат Русия от лицето на Земята, тъй че в този момент би трябвало да се концентрираме и да им дадем отговор. Той акцентира, че Русия превъзхожда врага както по оръжие, по този начин и по морал.

„ Врагът и западният свят, който го поддържа, са подготвени на всичко, с цел да изтрият страната ни от лицето на земята. Затова в този момент главното е да се концентрираме оптимално и да дадем заслужен отговор. Нашата войска разполага със забележителна преимущество в авиацията, бронираните сили и високоточните оръжия. И, несъмнено, морално предимство ", написа Медведев.

 

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР