Контейнери за вода, помпи, походни легла, генератори - това са

...
Контейнери за вода, помпи, походни легла, генератори - това са
Коментари Харесай

Задействаха европейския механизъм за помощ за района на Каховка

Контейнери за вода, помпи, походни кревати, генератори - това са филантропичните материали , които европейски страни започнаха да изпращат на Украйна след разрушаването на язовир " Каховка ". Австрия, Германия и Литва се включват в даренията, които ще доближат до региона на бедствието посредством механизма за гражданска отбрана на Европейски Съюз, заяви представител на Европейската комисия в сряда.

Координационният център на Европейски Съюз за изключителни обстановки е в директен контакт с украинските служби за незабавна помощ, с цел да следи за точните потребности на място, заяви в сряда Европейската комисия.

Хуманитарната работа на Европейски Съюз в Украйна координира дейностите си с сътрудниците си за даване на спешна помощ на засегнатите от наводненията.

От Австрия към Украйна пътуват 20 контейнера за вода и 10 помпи за вода. От Германия са тръгнали 5 000 филтъра за вода и 56 генератора .   Ще бъдат обезпечени също по този начин храна и питейна вода.

Най-малко седем души са в неопределеност в окупирания от Русия град Нова Каховка, откакто територията беше наводнена вследствие на.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg