Контейнери за едрогабаритни отпадъци са поставени в различни части на

...
Контейнери за едрогабаритни отпадъци са поставени в различни части на
Коментари Харесай

Контейнери за едрогабаритни отпадъци са поставени във Велико Търново

Контейнери за едрогабаритни боклуци са сложени в разнообразни елементи на Велико Търново, оповестиха от пресцeнтъра на общината.

Дванайсетте контейнера са сложени във всички квартали на града, а задачата е да бъдат улеснени жителите и да се усъвършенства събирането на отпадъците, оповестява Българска телеграфна агенция.

В огромните квартали на Велико Търново са ситуирани и контейнери за събиране на дърво и остарели мебели, чийто материал се употребява за преработване. На пет места се намират съдове за текстил и непотребни облекла.

Затварят пътя край манастира „ Великата лавра “

Няколко пъти в годината се организират акции са събиране на рискови битови боклуци, припомниха от общината и прецизираха, че сметта от сторителство и поправки би трябвало да бъде превозена до площадката в село Леденик, като за количества до 1 звук не се заплаща такса. Растителни и текстилни боклуци, боклук от семействата, могат да бъдат депонирани в Регионалната система за ръководство на отпадъците в село Шереметя.

За количества до 3 кубични метра приемането е гратис. Обемът се заявява със служебна записка, която всеки може да получи в отдел "Околна среда " в Община Велико Търново. До 2500 лв. е санкцията за нерегламентирано изхвърляне на боклук, прецизират от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР