Конте ще съди Челси за неизплатено финансово възнаграждениеБившият мениджър на

...
Конте ще съди Челси за неизплатено финансово възнаграждениеБившият мениджър на
Коментари Харесай

Конте ще съди Челси за неизплатено финансово възнаграждение

Конте ще съди Челси за неизплатено финансово заплащане
Бившият управител на Челси Антонио Конте е отказал да се срещне с клуба и ще се изправи в съда против тях поради неполучаването на остатъка от заплатата си, оповестяват Sky Sports News. Италианският ментор, който неотдавна отхвърли офертата на Реал Мадрид, е на мнение, че би трябвало да получи финансовото си заплащане, най-малкото от почитание за работата, прекарана в лондонския клуб.

Адвокатите на експерта разискват два разновидността от няколко седмици насам – едната е за работен арбитражен съд, а другата е обвързвана с Спортния трибунал. От клуба се пробваха да се свържат с Конте на четири очи, само че италианецът изрично е отказал да одобри тази среща. Според информации, той желае 8.7 млн. паунда като наказателна клауза прибавени към остатъка от неизплатената му заплата, която възлиза на 11.3 млн. паунда.

От Челси отхвърлят да платят на треньора поради неговото държание в последния му сезон отпред в лондончани, по-специално против Диего Коста, отсъствието му от рекламни мероприятия, закъснението му за конференции и паркирането на непозволени места на подготвителната база в Кобъм. Челси гостува на БАТЕ Борисов в Лига Европа в четвъртък, а след това приема вкъщи Евертън в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР