Консумирането на определени хранителни продукти може да доведе до стомашни

...
Консумирането на определени хранителни продукти може да доведе до стомашни
Коментари Харесай

Не е за вярване, че ТАЗИ напитка прочиства организма супер бързо

Консумирането на избрани хранителни артикули може да докара до стомашни неразположения като запек. Понякога приемът на фибри не оказва помощ в битката с него. За да балансирате стомаха и да възвърнете естественото му положение, би трябвало да пречистите червата. Това може да стане със солена вода, която оказва помощ за естествената функционалност на храносмилателната система.

Тялото има потребност от сол, с цел да прави избрани процеси. Солта подтиква пречистването от отрови в тялото. Ето за какво соленият разтвор ще ви помогне да възстановявате работата на червата и да преборите умората.
Лимон, черен пипер и сол – по какъв начин тези 3 съставки могат да успокоят болното гърло?
Всеки от нас познава от близко неприятния дискомфорт, съпроводен с болежка, когато става въпрос за възпалено гърло. Това чувство може даже...

За да си приготвите сами подобен разтвор, ще ви би трябвало морска или хималайска сол без прибавен йод. Ако ще пречиствате организма по този метод за първи път, ще са ви нужни няколко чаени лъжички сол. Трябва ви и филтрирана вода на стайна температура. Не би трябвало да е доста гореща. Пригответе си и свеж лимонен сок, с цел да намалите натрапчивия солен усет.

Сипете вода в буркан, прибавете солта и лимоновия сок, чието количество е няколко супени лъжици. Затворете буркана с капачката, разклатете го, с цел да се разтвори солта. Този разтвор би трябвало да изпиете в границите на 5 минути. След това легнете на една страна и масажирайте корема си.

После се обърнете на другата страна и направете същото. Необходим е половин час, с цел да се пречисти стомахът. Процесът може да приключи и след няколко часа, ето за какво направете процедурата, когато имате през целия ден разполагаем, който да прекарате вкъщи. Хубаво е да извършите почистването на гладен корем или няколко часа откакто сте се нахранили.

Ефект от този разтвор и прочистването ще има, в случай че се храните уравновесено с храни, които оказват удобно влияние върху чревната микрофлора. Приемайте повече плодове, зеленчуци, млечни артикули, трици, пълнозърнести храни. Ограничете приема на алкохол, пържени и мазни храни, пикантни храни, мазни меса, бърза храна.
Защо цялостният отвод от сол може да е нездравословен за нас
Хората умишлено се стремят да понижат количеството сол, което употребяват, вярвайки, че тази фалшификация е в действителност нездравословна за организма...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР