Консумацията на богати на хранителни вещества храни е полезна независимо

...
Консумацията на богати на хранителни вещества храни е полезна независимо
Коментари Харесай

Съвети при грип: Без мазни храни, кофеин и алкохол

Консумацията на богати на хранителни субстанции храни е потребна без значение от типа на болестта, само че не всички храни са идентични.
Когато имате грип или простуда , може да наподобява, че нищо не може да ви накара да се почувствате по-добре или по-зле. Въпреки това, колкото и да е необичайно, някои храни в действителност могат да влошат признаците на грипа , без даже да го осъзнавате.

Грипът постоянно затруднява храненето, защото признаците могат да причинят гадене или стомашни проблеми. Гаденето може да понижи желанието за ястие и и да предизвика стомашно-чревни признаци като повръщане и диария, в случай че храната се употребява прекомерно рано.

Ето 4 храни, които би трябвало да избягвате, когато сте заболели от грип или простуда, написа „ Health “.

Мазна храна

Когато страдате от стомашни проблеми, само че и когато имате температура, пробвайте се да избягвате храни, които са сложни за разграждане и които са нездравословни за стомашно-чревната система.
Храните, богати на наситени мазнини, както и пържените, мазни храни, би трябвало да се заобикалят или лимитират.

Сладка храна или сладки питиета

Може би си мислите, че богатите на витамин С плодови сокове са най-хубавият ви вид, когато сте заболели, само че множеството от тези варианти не са богати на хранителни субстанции и могат да провокират безпорядък в настоящото ви положение. Пийте вода, избягвайте сладкото и почивайте, както физически, по този начин и душевен.

Трудно смилаеми зърнени култури

Грипът от време на време предизвиква стомашно разстройство, тъй че се предлага да се придържате към елементарно смилаеми храни като прости/рафинирани въглехидрати. Храни като сухи солени бисквити, препечени филийки и гевреци положителни за стомаха ви, когато имате грип.

Кофеинови питиета и алкохол

Повишена температура и нараснало изпотяване... В този случай би трябвало да обърнете внимание на дехидратацията на тялото. Особено когато имате температура.
Кофеинът и алкохолът могат да влошат вашите признаци ( изключително тези, свързани със стомашни проблеми), тъй че се предлага да пиете вода и други бистри течности денем, с цел да останете хидратирани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР