Консумацията на богати на хранителни вещества храни е полезна независимо

...
Консумацията на богати на хранителни вещества храни е полезна независимо
Коментари Харесай

Без мазни храни, кофеин и алкохол по време на грип

Консумацията на богати на хранителни субстанции храни е потребна без значение от типа на болестта, само че не всички храни са идентични.

Когато имате грип или простуда, може да наподобява, че нищо не може да ви накара да се почувствате по-добре или по-зле. Въпреки това, колкото и да е необичайно, някои храни в действителност могат да влошат признаците на грипа, без даже да го осъзнавате.

Грипът постоянно затруднява храненето, защото признаците могат да причинят гадене или стомашни проблеми. Гаденето може да понижи желанието за ястие и и да предизвика стомашно-чревни признаци като повръщане и диария, в случай че храната се употребява прекомерно рано.

Ето 4 храни, които би трябвало да избягвате, когато сте заболели от грип или простуда, написа „ Health “.

Мазна храна

Когато страдате от стомашни проблеми, само че и когато имате температура, пробвайте се да избягвате храни, които са сложни за разграждане и които са нездравословни за стомашно-чревната система.

Храните, богати на наситени мазнини, както и пържените, мазни храни, би трябвало да се заобикалят или лимитират.

Сладка храна или сладки питиета

Може би си мислите, че богатите на витамин С плодови сокове са най-хубавият ви вид, когато сте заболели, само че множеството от тези варианти не са богати на хранителни субстанции и могат да провокират безпорядък в настоящото ви положение. Пийте вода, избягвайте сладкото и почивайте, както физически, по този начин и душевен.

Трудно смилаеми зърнени култури

Грипът от време на време предизвиква стомашно разстройство, тъй че се предлага да се придържате към елементарно смилаеми храни като прости/рафинирани въглехидрати. Храни като сухи солени бисквити, препечени филийки и гевреци положителни за стомаха ви, когато имате грип.

Кофеинови питиета и алкохол

Повишена температура и нараснало изпотяване... В този случай би трябвало да обърнете внимание на дехидратацията на тялото. Особено когато имате температура.

Кофеинът и алкохолът могат да влошат вашите признаци (особено тези, свързани със стомашни проблеми), тъй че се предлага да пиете вода и други бистри течности денем, с цел да останете хидратирани. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР