Консултациите за определяне на съставите на Секционните избирателни комисии (СИК)

...
Консултациите за определяне на съставите на Секционните избирателни комисии (СИК)
Коментари Харесай

Не се споразумяха за съставите на СИК-Видин

Консултациите за установяване на съставите на Секционните изборни комисии (СИК) във Видин бяха свикани по отношение на провеждането на изборите 14 ноември. На изпратената в законовия период покана се отзоваха представители на всички парламентарно показани партии и обединения: Политическа партия „ ИТН “, Коалиция „ ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “, Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, Коалиция „ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ “, Политическа партия „ Движение за права и свободи “, Коалиция „ Изправи се! Мутри вън “.
Заместник-кметът на Община Видин по финансово-стопанска активност, бюджет и икономическо развиване Цветомира Илиева откри консултациите, като изрази вяра, че идните избори ще са почтени и ще доведат до съставяне на устойчиво държавно управление.
Между участниците в консултациите не бе реализирано единодушие за съставите на всички СИК в Община Видин, заради изключително мнение на упълномощения представител на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.
Материалите и предложенията на партиите ще бъдат предоставени на Районната изборна комисия във Видин за установяване съставите на 121 секционни изборни комисии в общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР