Консултациите преминаха много конструктивно, много сме доволни. Надяваме се с

...
Консултациите преминаха много конструктивно, много сме доволни. Надяваме се с
Коментари Харесай

Карадайъ: Надяваме се с нашия конструктивизъм да сме били полезни на президента за решението му

Консултациите минаха доста градивно, доста сме удовлетворени.

Надяваме се с нашия конструктивизъм в действителност да сме съдействали и да сме били потребни на президента Румен Радев, с цел да вземе своето решение. Това съобщи пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след консултациите при президента. Президентът организира през днешния ден срещи с парламентарните партии преди връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление.

Времето ще покаже, отговори Мустафа Карадайъ на въпроса дали Движение за права и свободи и президента Румен Радев са се доближили в позициите си по кое време би трябвало да са предварителните избори и какво би трябвало да се свърши до тях.
 Движение за права и свободи съвещания Румен Радев15
Политическата логичност диктува че ще има предварителни избори – рано или късно. Но занапред ще забележим пътя и метода, по който ще се стигне до тях, сподели още Карадайъ. Той акцентира, че в днешните спешни време всяка партия би трябвало да носи своята отговорност. Ние носим нашия дял от отговорността, акцентира водачът на Движение за права и свободи.

На въпрос дали Движението е готово да работи за кабинет, в случай че получи третия мандат, Карадайъ съобщи: „Нека първо забележим какво ще е решението на президента за третия мандат. Надяваме се да сме били потребни на президента за неговото решение.“.

Попитан дали длъжностен кабинет може да се оправи с рецесиите, Карадайъ съобщи: „Ако съпоставяме с този кабинет, мисля, че по-лош от настоящия в последните 32 години не е имало, съревновават с кабинета на Жан Виденов.“.

Политическата обстановка сега диктува България да има ценностно, хомогенно, изрично евроатлантическо болшинство в Народно събрание и такова ръководство на страната, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР