Консултациите не са имали за предмет датата на изборите, а

...
Консултациите не са имали за предмет датата на изборите, а
Коментари Харесай

Илияна Йотова: На тези парламентарни избори трябва да има пилотен проект за гласуване по пощата

Консултациите не са имали за предмет датата на изборите, а с цел да проведем свободни избори. Това значи хората да гласоподават умерено, с оптимално доверие на хората. Това съобщи вицепрезидентът в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA News.

"Президентът не прибърза с датата, тъй като съвсем всички участници в консултациите споделят, че по този начин се е завъртяла подготовката. На тези парламентарни избори няма да има електронно гласоподаване, само че би трябвало да има пилотен план за гласоподаване по пощата, да опитаме. Много българи зад граница ще имат доста компликации да го създадат по време на пандемията ", счита тя.

Според нея Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на умее да носи отговорност, а заплашителният звук на ръководещите партии е безразсъден и неудобен.

По думите ѝ ще има оптималната представителност на българските жители в новия парламент. Този път митингите бяха непринудено събиране на хора, не беше управителен от политически обединения. Лидерството не е да търсиш непрекъснато баланс сред търсене и предложение, а да вземаш и непопулярни решения.

За Йотова 2021 година не е единствено година на избори, само че и на възобновяване, а идващият министър-председател би трябвало да облече алегорично бялата престилка. За обстановката в Българска социалистическа партия вицепрезидентът показа, че не мисли да се кандидатира за водач на партията, само че счита, че борбите би трябвало да се водят отвън нея, а не вътре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР