Консултации за секционните избирателни комисии в предстоящите на 2 април

...
Консултации за секционните избирателни комисии в предстоящите на 2 април
Коментари Харесай

Консултации за СИК в Хасково и Димитровград

Консултации за секционните изборни комисии в идните на 2 април парламентарни избори насрочиха кметовете на общините Хасково и Димитровград.

Хасковският кмет Станислав Дечев кани упълномощените представители на политическите сили на 24.02.2023 година, от 11 часа в заседателната зала на етаж 2 в постройката на общината. От администрацията припомнят, че те следва да приготвят и показват нужните документи,съгласно член 91, алинея 4, т. 1-3 и алинея 5 от Изборния кодекс и Решение № 1683-НС от 16.02.2023 година на Централната изборна комисия.

Консултациите за съставите на секционните комисии в Димитровград кметът на общината Иво Димов насрочи за 23 февруари, от 16.30 ч., в конферентната зала на 2 етаж в постройката на администрацията. Поканата е оповестена в основаната на формалния уебсайт на общината секция ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023.

149 секции за изборите за народни представители на 2 април към този момент са формирани в община Хасково със заповед на кмета Станислав Дечев. 111 от секциите са в Хасково, а 38 - селата от общината. Толкова бяха секциите и на изборите през ноември предходната година.

91 са обичайно секциите в община Димитровград.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР