Консултантската компания за имоти от най-висок клас в България UniqueEstates

...
Консултантската компания за имоти от най-висок клас в България UniqueEstates
Коментари Харесай

Unique Estates с международна награда за развитие

Консултантската компания за парцели от най-голям клас в България Unique Estates завоюва премията „ Изгряваща звезда “ на 10-ия Глобален симпозиум на Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE) в Австрия. Компанията получи оценката за дейното си развиване, отдаденост и професионализъм в бизнеса през последната една година от присъединението си към най-голямата интернационална мрежа за първокласни парцели Luxury Portfolio . Световният конгрес събра във Виена водещи специалисти в региона на недвижимите парцели от над 22 страни и отличи най-успешните експерти.

„ За нас това отличие е солидна основа, върху която ще продължим да градим нашата професионална активност в страната и чужбина. Стремим се към стабилно развиване, като предлагаме новаторско потребителско прекарване, качествени консултантски услуги и чудесно портфолио от парцели “ – показа Весела Илиева, Управляващ сътрудник на Unique Estates .



Екипът на Unique Estates с премията на Глобалния симпозиум на LeadingRE

От 2016 година Unique Estates е извънреден сътрудник в България на Luxury Portfolio – най-голямата мрежа за първокласни недвижими парцели в света, част от LeadingRE . Чрез богатата си мрежа от партньорства, обхващаща шест континента, LeadingRE свързва повече от 565 компании и 130 000 търговски сътрудници, които осъществят над 1.1 милиона покупко-продажби с недвижими парцели всяка година. Като член на световната организация, Unique Estates предлага на клиентите си задълбочена и професионална консултантска поддръжка, следва международните стандарти и работи с най-големите компании за недвижими парцели по целия свят.

Глобалният симпозиум е основно събитие за бранша на недвижимите парцели в света и значим акцент от цялостната тактика за развиване на фирмите в границите на LeadingRE. „ Симпозиумът е от извънредно значение за нашата задача да създадем международна общественост. Ние имаме за цел не просто да притеглим най-успешните компании за недвижими парцели в света, само че и да предоставяме услуги, изпълнени със наличие, съответстващи на условията на пазара и въздействащи върху развиването на бранша в световен мащаб “ – споделя госпожа Пам О’Конър, Изпълнителен шеф на LeadingRE .

Международната стопанска система, мотивацията на актуалния клиент и бъдещето на технологиите в областта на недвижимите парцели бяха главните тематики на тазгодишния Глобален симпозиум , на който участва и мениджърският екип на Unique Estates . Участниците разискаха главните фактори, влияещи върху сектора в международен мащаб, водещите практики на интернационалния пазар и по какъв начин те се ползват на локално равнище.



Луксозен парцел от портфолиото на Unique Estates

Според последни изследвания на пазара на първокласни парцели в международен мащаб хората с благоприятни условия са все по-млади, най-често са ангажирани в бързоразвиващите се софтуерни промишлености и финансовия бранш. Ето за какво условията на актуалния покупател все по-често се насочват към съвременно и добре оборудвано софтуерно жилище. Модерният дом е самобитен дом на бъдещето с умни системи за дистанционно управление на достъп, осветяване, отопление, улеснения. За 61% от клиентите във високия сегмент в международен мащаб, търсещи съвременни парцели с софтуерни решения, е значимо да е обезпечена сигурността, 34% желаят да следят парцела си през мобилно устройство онлайн или да гледат запис, 38% – да заключват и отключват с мобилно устройство, а 39% – посредством мобилно устройство да ръководят системата за сигурност. Модерният човек желае да получи комфорт на рационална цена, той избира и купува бързо, изключително във връзка с високотехнологичните домове, от които пазарът изпитва дефицит в международен мащаб.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР