Консултантската фирма, създадена от лорд Питър Манделсън, един от архитектите

...
Консултантската фирма, създадена от лорд Питър Манделсън, един от архитектите
Коментари Харесай

Консултантската фирма на Питър Манделсън, оценена на £30 милиона в сделка с бивш помощник на Обама

Консултантската компания, основана от лорд Питър Манделсън, един от архитектите на Новите лейбъристи в Обединеното кралство, продаде 20 % дял на бизнес в Съединени американски щати, ръководен от някогашен асистент на Барак Обама в първа стъпка към допустимо цялостно обединение.

Инвестицията на Messina Group, учредена през 2013 година от някогашния управител на акцията на Обама Джим Месина, прави оценка компанията на Манделсън Global Counsel на към £30 милиона, споделиха хора, близки до транзакцията.

Сделката е най-новият образец за консултантски компании в бранша на връзките с обществеността, регулаторните и финансовите връзки, които образуват по-широки партньорства за обслужване на клиенти в интернационален проект. Присъствието на Global Counsel в Лондон, Брюксел, Сингапур и Доха ще разшири географския обсег на основаната в Съединени американски щати Messina Group, споделиха нейните създатели в изявление за Financial Times.

Транзакцията акцентира непредвидените облаги, предлагани на някогашните длъжностни лица и министри, които сполучливо прем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР