Конструкцията е достатъчно сложна и с най-различни напрежения, наслагвания, но

...
Конструкцията е достатъчно сложна и с най-различни напрежения, наслагвания, но
Коментари Харесай

Христо Иванов: Колко и да е трудна конструкцията в момента, тя няма алтернатива

Конструкцията е задоволително комплицирана и с най-различни напрежения, наслагвания, само че е безалтернативна. Колкото и на някой да му се желае да клати лодката, да показва предпочитание да покаже самостоятелност от тази обстановка, няма опция тази структура. Това съобщи пред БНР депутатът от ПП/ДБ Христо Иванов.

Той акцентира, че неведнъж е предложил механизмите за авансово координиране да бъдат завършени посредством писмен документ. По думите му това би дало чувство за изясненост сред ПП-ДБ от една страна и ГЕРБ от друга. Иванов призна, че има рецесия, само че съгласно него, в случай че има здрав разсъдък, тя няма по какъв начин да ескалира. Това е най-хубавото държавно управление и най-хубавата структура, която бихме могли да имаме при тези политически условия, безапелационен бе националният представител.

Иванов уточни, че  показва безспорната некадърност на основателите да образуват опция . Това е втори избор от страна на силите, които се пробват декларативно да бутнат държавното управление. Много от тях в същото време вървят до Руската черква да палят свещи държавното управление да остане и да не се стига до избори, разясни той.

Според него даже и да се стигне до нови избори българското общество не е готово да излъчи огромен политически първенец. За него е извънредно значимо да няма модел, при който се концентрира власт и при който тя се трансформира в репресивна.

По думите му хипотезата след ротацията да има, все още не съществува и не е нужна. Иванов посочи, че тяхната поддръжка се е разширила по натурален метод.

Той бе безапелационен, че измененията в Конституцията са на дневен ред. Тази промяна е подаване на ръка към всеки, който желае да имаме съвременна, ефикасна прокуратура, която се употребява с нужната професионална автономност, а в същото време се опира на поддръжката на обществото на база на готовността си да даде доклад и да търси легитимност посредством отбраната на своите дейности, разясни депутатът.

По отношение на  той съобщи, че е било належащо да се насочи доста явен сигнал, че няма да има толеранс към полицейското принуждение. Христо Иванов акцентира, че за тези дейности би трябвало да се понесе.
 Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета
Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета

ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи са се обединили към няколко съществени точки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР