Конструктивните изчисления и определянето на геометрията на стадиона са две

...
Конструктивните изчисления и определянето на геометрията на стадиона са две
Коментари Харесай

ЦСКА представи конструкцията на новия стадион

Конструктивните калкулации и определянето на геометрията на стадиона са две от най-сложните и времеви задания, които имахме.

Щастливи сме, че завършихме тази фаза от плана и можем да ви дадем информация какво ще съставлява строителството на новия ни дом.

Ще заложим главно на сглобяем стоманобетон и железни детайли, което ще улесни извънредно доста работата на терен и ще усъвършенства периодите за осъществяване на обекта. По-конкретно:

– детайлите ще бъдат предварителното направени в фабричен условия, което ще подсигурява най-високо качество, хармония и акуратен надзор на производството;

– ще реализираме висока здравина на бетона;

– монтажът ще е в пъти по-бърз, шумът – доста по-малко, а неудобствата от строителните действия на терен сведени до най-малко.

– ще имаме опция за произвеждане на огромни детайли с дължина над 20 метра, което е извънредно мъчно постижимо с едносъставен стоманобетон.

Този метод на строителство ще редуцира времето за осъществяване на обекта на половина.

Детайлна информация за количествените стойности ще намерите във видеото. Стотици калкулации бяха направени за всеки един подробност по стадиона, тъй че да подсигуряваме сигурност, качество и модерни решения. В прикачените графики ще разберете повече за направените разбори и ще видите общ и подробен 3-D модел на структурата на стадиона с фактически заложените детайли и размери. Всички визуализации демонстрират действително свършени задания, създадени съответно и единствено за стадиона на ЦСКА.

Напълно уверени сме, че свършената работа досега и тази, която следва отсега нататък, ще задоволят всички заинтригувани страни, които под една или друга форма са свързани с новото ни съвременно оборудване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР