Конституцията ясно указва мястото и правомощията на президента в конституционната

...
Конституцията ясно указва мястото и правомощията на президента в конституционната
Коментари Харесай

От пресцентъра на Румен Радев отговориха на поканата на Бойко Борисов президентът да се включи в разговорите за кабинет

" Конституцията ясно указва мястото и пълномощията на президента в конституционната процедура по сформиране на държавно управление ", това обявиха от пресцентъра на президента, представени от Българска национална телевизия.

По този метод от " Дондуков " 2 дадоха отговор на думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който предложения и президента да взе участие в разискванията за постоянен кабинет със своя опит от съставянето на служебни държавни управления.

" Президентът е виновен за провеждането на консултациите с парламентарните групи и за връчването на проучвателни мандати за съставянето на кабинет ", показаха още от прессекретариата на Радев.

" Подкрепа за образуването на постоянно държавно управление следва да се търси от мандатоносителя измежду останалите парламентарно показани партии. Президентът носи отговорност за назначението на длъжностен кабинет единствено когато Народното събрание не е в положение да излъчи постоянно държавно управление ", допълниха от " Дондуков " 2.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР