Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, има ново гадже.

...
Константин Трендафилов, известен още като Папи Ханс, има ново гадже.
Коментари Харесай

Фенове попиляха Папи Ханс заради новата му: Ама къде е Дара?, Дара е по-хубава!

Константин Трендафилов, прочут още като Папи Ханс, има ново гадже. Певецът и публицист излиза с чаровна русокоска на име Сара. Той разгласява няколко видеоклипа с хубавицата в обществената мрежа и с това загатна, че към този момент не е свободен. Феновете му обаче са озадачени от избора му и не престават да го питат за някогашната му – певицата Дара.

„ Ама къде е Дара?! ”, „ Защо изневеряваш на Дара? ”, „ Дара е по-хубава! ” , разясняват фенове на Папи. Въпреки че е разграничен с изпълнителката от две години, към момента го свързват с нея поради крепката им дружба. Младата звезда от шоуто „ Като две капки вода ” даже взе присъединяване в клипа към последната ария на Константин – „ Стой си у дома ”. С това двамата предизвикаха още клюки, че са възобновили интимните си връзки.

Истината обаче се оказва друга. Папи Ханс и Дара продължава да са доста положителни другари, само че сантименталната им връзка от дълго време е завършила. Изпълнителят на „ Кекс ” има нова жена в живота си на име Сара. Хубавицата не е известна в общественото пространство, само че съгласно осведомени се занимава с танци. Любовта към изкуството и музиката я събрала с Трендафилов, само че дали ще излезе нещо съществено от това въодушевление, към момента не е ясно.
Доскоро изпълнителят на „ Кекс ” споделяше, че се е посветил на музикалната си кариера, оставяйки поезията на назад във времето. По думите му за дами въобще нямал времe, само че не щеш ли въпреки всичко е намерил място в гарфика си и за обич.

Преди да се залюби с кръшната Сара, риалити звездата от „ ВИП Брадър ” изкара кракта случка с португалката  Рита Патрочинио. Той нееднократно е разказвал, че мъчно прежалил хубавата чужденка. Тя била в България на отмора и за малко, само че съумяла да му влезе под кожата. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея и даже й посветил шлагера „ Твой ”. Трендафилов срещнал Рита на морето, само че случката им траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това интимните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията. Певецът и публицист се надявал двамата да се срещнат още веднъж и бил подготвен да пътува до Лисабон единствено с цел да я види, само че уви – дистанцията ги разделило.

Зложелатели от дълго време подмятат, че Папи в действителност „ плува на левия бряг ”, а всичките му връзки с дами са единствено заслон, но той гледа с усмивка на клюките. „ Не съм гей. Имам високи условия към дамите, по тази причина дълго време бях самичък. Наскоро даже осъдих една медия, която си разреши да написа сходни дивотии ”, изяснява артистът. И добавя, че около карантината си е дал отмора, с цел да осмисли всичко, което му се е случило в персонален проект. Така освободил място в сърцето си за нови страсти и за нова обич.

Константин споделя, че обича децата, даже напълно неотдавна сестра му го направи вуйчо, но самият той към момента не се усеща подготвен да бъде татко. Той се е фокусирал най-много върху кариерата си и твърди, че работата го избавила в най-трудния интервал след гибелта на татко му – известният книжовен критик, стихотворец и преводач Владимир Трендафилов. „ Загубата на непосредствен човек не е нещо, което се преодолява, само че и аз виждам да съм непрекъснато зает ", показа тогава Папи.
Авторът на стихосбирки към този момент не мисли да се включва в други риалити излъчвания и едва ли ще го забележим скоро в ефирен план. Опитът във „ ВИП Брадър ” му бил задоволителен, с цел да го убеди, че това не е за него, а и да го откаже от други сходни участия, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР