Константин ще спечели развлекателното шоу „Като две капки вода“. Изпълнителят на

...
Константин ще спечели развлекателното шоу „Като две капки вода“. Изпълнителят на
Коментари Харесай

Коцето Печели „като Две Капки Вода“

Константин ще завоюва развлекателното шоу „Като две капки вода“. Изпълнителят на „Черна роза“ е авансово определен за победител от продуцентите на риалитито. Именно заради тази причина на Коцето му се падат от малко малко лесни облици.

Певецът е мощно стартиран от съвсем всички управителни фактори във формата и това е видно в класирането досега. Константин има голяма преднина пред своите съперници и е сигурен за огромния край, който изрично ще завоюва.

В предаването в понеделник изпълнителят отвя останалите участници. Коцето се превъплъти в облика на огромния наш артист Орлин Горанов и завоюва изрично, само че не и съгласно огромна част от феновете на риалитито. Следващата седмица чалга артистът ще би трябвало да имитира италианския оперен артист Андреа Бочели, чийто облик доста наподобява на Горанов.

„На Коцето му се падат идентични облици. Журито постоянно му дава високи оценки. Ощетяват Славин, който се оправя чудесно“, гласят част от мненията в обществената мрежа.

Константин е супердобър другар на Димитър Ковачев-Фънки. Музикантът, който е жури във формата, очевидно удря по едно рамо на своя приятел и по този начин го бута напред. Често Фънки дава най-високи точки на приятеля си, макар че той не заслужава сходна оценка, написа „България днес“.

Коцето е в чудесни връзки и с един от менторите в развлекателното шоу – Станимир Гъмов. Победителят от първия „ВИП брадър“ на няколко пъти купонясва до ранни зори с артисти, а компания им прави и един от водещите – Димитър Рачков.

Всичко това накара феновете да заподозрат, че форматът на „Капките“ е нагласен. Според тях не е редно някои от участниците да са в толкоз близки връзки с част от журито или с менторите.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР