Константин се върна към зората на фолк кариерата си и

...
Константин се върна към зората на фолк кариерата си и
Коментари Харесай

Жоро Илиев спонсорирал Коцето с врата и бойлер, когато изпълнителят пеел за 20 лева на вечер

Константин се върна към зората на фолк кариерата си и другарството си с емблематични фигури на прехода като починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. В изявление пред Мон Дьо по Нова тв хитовият артист си напомни времето, в което е пеел за по 20 лв. на вечер, а от време на време нямало и толкоз. И въпреки всичко в никакъв случай не е падал духом. Напротив, решително е гледал напред, а скоро ориста го възнаграждава за напъните му, видя HotArena.

Славата го връхлита откакто изпява хитовата си балада „ Черна роза ”. Почти на смешка, защото тогава Константин, който е приключил спортно учебно заведение, имал напълно други упоритости, а и бил рокаджия. Голямата опция се появява откакто извършва „ Лале ли си, зюмбюл ли си ” на рождения ден на братовчедка си. „ Станаха да пляскат всички. На другия ден бях с два-три контракта в ръка. И трябваше да споделям: „ Хора, аз нямам това предпочитание! ”, напомни си артистът. Галин Бръмчийски, музикалният му продуцент тогава, дал на Константин текста на хитовата балада „ Черна роза ”, която го изстрелва на върха. Коцето става прочут за броени дни и получава предложения за участия в най-баровските заведения.

„ Работех във изтъкнат столичен ресторант, където се събираха емблематични фигури на прехода. Аз работех за 20 кинта на вечер и доста пъти се е случвало да не вземем хонорар, тъй като примерно не е имало хора ”, спомня си Коцето. Първият му хонорар от по-сериозна изява бил 300 лв.. Певецът дори съумял да събере пари за първата си кола. „ Втора приложимост, тотал вреда, брат ми я докара от Германия, Ауди 3 ”, сеща се Коцето с усмивка.
Той не скри, че е бил непосредствен с емблематични фигури от прехода, измежду които и Георги Илиев, починалият необут на ВИС-2. „ Бате Жоро ме питаше: „ Коцка, по какъв начин е ремонтът у дома? ”. Викам: „ Бавничко върви. ” Казва: „ Хайде да спонсорираме една врата, един бойлер и още нещо ”, споделя Коцето с усмивка и добавя, че Георги Илиев бил много великодушен.

Хитовият артист евентуално изненада феновете си не с историите от началото на кариерата си, а с признанието, че към момента е същият стеснителен човек. „ Като давах първото си изявление, идеше ми да скоча през прозореца ”, сподели през смях Коцето. Той към този момент има несъмнено 4000 изяви, само че към момента 2-3 часа преди присъединяване не желае да приказва с никого, тъй като напрежението е огромно. „ Изнервено ми е, погрешно ми е - не знам за какво. Когато отида на сцената, пия едно малко и като хвана микрофона, тогава съм безмилостен. Това, което върша, го върша по най-хубавия метод ”, споделя Коцето.
Той усетил популярност откакто завоюва първото място в „ Биг Брадър ”. Все отново не се приема за звезда. Не може и да се държи като звезда. „ Не ми се получава. Аз съм си Коцето от „ Подуяне ”, отсича артистът, представен от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР