Константин се съблече по слип и плува в снега на

...
Константин се съблече по слип и плува в снега на
Коментари Харесай

Коцето пак се фука с мъжкото си достойнство

Константин се съблече по слип и плува в снега на двора в къщата си край София. „ Когато Бояна ти е Тайланд ”, написа артистът към фотография, в която целува жена си Надя, до момента в който се плацикат в джакузито навън.
Умиление провокира хитовият реализатор с сантименталния кадър, а с другия – поздравления какъв брой е устойчив. Имаше и градивна рецензия, която се отнасяше най-много за избора на облекло. Според мнозина не било обикновено да обикаля по слип, който очертавал в елементи мъжкото му достолепие, което на собствен ред провокира внимание. Още повече, че Коцето го е коментирал.

„ По принцип, Бог дал. Благодаря ти, Боже! ”, съобщи Коцето преди време в „ Шоуто на Цитиридис ”, като дори се прекръсти. Тогава Констатин участваше в рубриката на Николаос, в която известни персони разясняват клюки за себе си. В случая артистът се похвали около публикация в интернет от лятото, в която се разискват позитивните усещания, които провокирал като се появил на плажа. На фотографията наподобява, че Коцето отново бе с бански вид слип, което наподобява си му е нормален избор за плажно облекло.

„ Прякори имам доста. Например, надолу по Добричкия край ми викат: „ Белия чернокож ”! Тука по Дупница: „ Трикракио ”. Също Бозаджията ”, споделял е Коцето отново при Цитиридис, като разясни, че третият прякор е обвързван с бозаджийските шишета по социалистическо време. „ Дет` се вика, преди да се оженя, половин България може да го удостовери ”, разгласи Коцето.

През есента на 2020 година артистът шашна с видео, в което чете вестник „ Уикенд ” чисто гол. Подробности от тялото си не сподели, само че и по този начин клипчето провокира огромен интерес. Още повече, че зад кадър се кискаше дама, за която почитателите на Коцето се чудеха дали е жена му. „ Обичам да чета пресата, единствено по две капки парфюм ”, бе написал Коцето към клипа.

Междувременно, в сектора се приказва, че Коцето приготвя нов дует с Преслава. Двамата към този момент имат един зад тила си. „ Не ми пречи ” изпяха през далечната 2013 година и пожънаха огромен триумф. Даже около дуета им се появиха клюки, че са двойка. Коцето и Преслава, които все са подчертавали, че постоянно са били единствено положителни другари, пазят в загадка дуета, само че очевидно не задоволително старателно, тъй като новината към този момент е достигнала до почитателите. И те чакат с неспокойствие да ги чуят още веднъж в обща ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР