Константин Папазов, който преди два дни подаде оставка като член

...
Константин Папазов, който преди два дни подаде оставка като член
Коментари Харесай

Папазов обеща да плати неустойката по договор на ПФК Левски

Константин Папазов, който преди два дни подаде оставка като член на Надзорния съвет на Левски, съобщи, че ще заплати неустойката по прекратения контракт на футболния клуб с Макрон през лятото на 2020 година, съобщи БНР.

" Сините " имаха договор с компанията за екипировка от края на 2019 година, само че го прекъснаха едностранно поради подозрение за странични ползи при подписването му. Поради тази причина по неофициална информация дължи клубът дължи 100 хиляди лв. на " Макрон ". Папазов тогава разгласи, че Левски няма да бъде ощетен финансово от прекратеното съглашение. Затова в този момент даде обещание до 1 септември да откри парите за този дълг. 
 
" Благодаря за поддръжката на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се дразня на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат един път вечно всички спекулации по тематиката. 

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа (б.а. Любомир Костадинов - един от тарторите на агитката на Левски) ми се обади и изрично забрани и ни накара да прекратим контракта с Макрон. Прави му чест, че в никакъв случай не е отричал това. Причината беше подозрението, че Христо Василев-Плебея е забъркан и има ползи в този контракт.
Договорът е бил подписан през декември 2019 от предходното управление, само че никой не го е оспорил тогава. Допуснах голяма неточност, че не послушах Павел Колев (б.а. изпълителен шеф на клуба тогава) и отидох да пазя позицията на клуба в студиото на Спортал.

Там бях предизвикан, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой, зложелател мой. До мача за Суперкупата ще платя парите, диря заем, заем. Няма да оставя да ми петнят името.
За всички, които питат какво,  съм направил за Левски,  ще отговоря следното. Преди 26 месеца персонално аз, самичък с мои контакти в Гърция и с голям шанс,  успях да приключа контракта на Мазурек без едно евро наказателна клауза за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на контракта му беше 564 000 евро. Знаете какъв брой костваха  на клуба неустойките на Хубчев и компания, и Насиру. Смятям, че постъпката ми е била нещо обикновено и не е било належащо да се фукам с нея.  Сега просто се постанова да си вардя достойнството.

Големият проблем и злобата към мен стартира от мига, в  който Наско Сираков разгласи, че 35% от акциите  ще даде на мен. Негово персонално откровено решение от сърце. Той знаеше, какъв брой безсънни нощи и какъв брой диалози сме водили с него, с цел да спасим Левски. Заедно с още 10-ина индивида от фенските организации и несъмнено Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще съумея, с цел да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже следващата прелестна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!! ", написа Папазов в профила си във Facebook.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР