Константин Папазов и баскетболният Левски ще дари 7600 лв. по

...
Константин Папазов и баскетболният Левски ще дари 7600 лв. по
Коментари Харесай

Баскетболният Левски дарява 7600 лв. на ПФК Левски по сметката към НАП

Константин Папазов и баскетболният Левски ще подари 7600 лева по сметката на футболния клуб за сметката към Националната организация по приходите. Това разгласи Папазов на профила си във Facebook и посочи, че транзакцията ще бъде осъществена в понеделник. С този превод баскетболистите на Левски, старши треньорът Димитър Ангелов и президентът в лицето на Папазов се явяват като най-големите донори, разгласили своето подаяние.

Ето какво написа Папазов във Facebook:

„ Скъпи левскари,

международна мъдрост споделя " Всяко знамение за три дни "

Нашето " знамение " няма скоро да бъде забравено! Благодаря на всички, които пристигнаха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме! Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдо левскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА за да се проваля. Не успяхте, в допълнение ме мотивирахте, а се надявам, че е извънредно време да осъзнаете, че Левски мощно се обича. От Левски не се печели. Левски е основан той да печели!

Истинската част на „ Синя “ България избра своя път през май 2020. Пътят с най- огромната жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте в този момент повече от всеки път Левски и той имат потребност от Вас.

Както дадох обещание всички доходи от финала ще преведем по сметката в Национална агенция за приходите. Продадените билети за финала с знак бранш А откакто разгласих самодейността са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам през днешния ден да разглася новината без значение, че ще преведа сумата от 7600лв. в понеделник 03.04.2023 година.

Знаете, че ние също не сме финансово добре, само че доста ми се желае с нашия образец за следващ път „ Синя “ България да осъзнае, че единствено когато всички сме дружно може да успеем и ще успеем!

Благодаря Ви от все сърце! “







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР