Константин Папазов говори пред медиите броени минути след срещата на

...
Константин Папазов говори пред медиите броени минути след срещата на
Коментари Харесай

Тити Папазов се закани: Мен не може да ме спре никой

Константин Папазов приказва пред медиите броени минути след срещата на стадион " Георги Аспарухов ", само че не пожела да каже какво ще бъде бъдещето на Левски. Той добави, че е поел ангажимент да приказва в неделя, където ще разкрие повече детайлности "

„ За 26 години в българския спорт за първи път иска ми се наложи да не приказвам. Трябва да имаме самообладание и нещата да се случат по най-хубавия метод. Имам почитание към всички, които бяхме дружно, приехме една позиция, която би трябвало да се съблюдава. Не е нито пренебрежение към вас. Просто има ангажимент към огромна медия посетител в неделя. Моралът ми изисква да бъда почтен и да бъда единствено там за положителното на Левски, не ме търсете. Щом съм дал дума да мълчи, ще се.”

„ Колкото добре свети слънцето, толкоз добре ще бъде и постоянно Левски. Има неща, които историята ни е дала, подредила ги е. За следващ път ще се повторя, че през 1914 година на 24 май няколко младежи са основали знамение. Левски постоянно ще го има. За страдание няма да мога да участвам на 200-годишнината. Без значение като какъв, ще създадем фантастична 111-годишнина на Левски. Гответе се за 2025 година, да сме живи и здрави, ще бъде по-добре. Левски е най-големият воин в историята.”

„ Децата да спят умерено, които са закърмени с Левски. Мен не може да ме спре никой.”

„ Няма никакво значение къде са акциите. За последните 26 години съм дал най-вече изявленията в спорта, тъй като единствено аз съм останал толкоз. От 1994 година във всякаква форма съм останал в спорта. Просто в никакъв случай на никого не съм отказал. Ситуацията изисква да бъда правилни към хората, с които бях дружно вътре. Бих направил всевъзможни взаимни отстъпки в името на Левски.”

„ Има един рефрен: „ Бог прости, Левски не”. Относно 9 май, Левски няма нищо общо” приключи Папазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР