Константин Папазов беше ексклузивен гост в Неформално с Георги Петков.

...
Константин Папазов беше ексклузивен гост в Неформално с Георги Петков.
Коментари Харесай

Тити: Стоилов беше поставил ултиматум - Боримиров да не е директор

Константин Папазов беше извънреден посетител в " Неформално с Георги Петков ". Президентът на баскетболния " Левски ", трансформирал се през годините в емблематична фигура за " сините " в този спорт, разяснява обстановката във футболния столичен гранд. Специалистът не се посвени " да назова нещата с същинските им имена ", както самият той означи, като не спести нищо на никого. Тити разкри какъв ултиматум е сложил Станимир Стоилов на Наско Сираков, с цел да остане отпред на тима.

" Стоилов беше сложил ултиматум на Сираков - да не назначава Борето, Даниел Боримиров, за шеф. Заради това в оня миг длъжността се заемаше от Иво Ивков. Това е истината ".

Папазов показа и значими елементи, свързани с финансите в клуба и изключително тези, касаещи Станимир Стоилов.

Освен тези 70 000, Мъри изиска и 28 000 наказателна клауза. После сподели, че адвокатката му нещо е имала искания. 28 000! От Борда си мислеха, че съм вманиачен, когато им споделих да му ги дадем. Освен това на самия мен ми коства 125 000 лв. той... Заради случилото се с оборудването. Нарече ме измамник, а това няма по какъв начин да стане, тъй като аз си държа на думата.

Костадинов ме предизвести, че в случай че Плебея и Павел Колев си разделят комисионната по този проблем, ще ни убие. Разбира се, в преносния смисъл на думата... ", сподели Папазов.
 Мъри Стоилов: В отпуска съм!
Мъри Стоилов: В отпуска съм!

Отказа да приказва с журналистите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР