Константин намери начин да финансира щедрия подарък, който си направи

...
Константин намери начин да финансира щедрия подарък, който си направи
Коментари Харесай

Коцето разпродава колите си заради „Порше”-то

Константин откри метод да финансира великодушния подарък, който си направи непринудено за рождения ден.

Хитовият артист, който наскоро чества 44 години, си взе бяло „ Порше ” и незабавно го презентира във видео, което показа от празненството в дома си. „ А в този момент се чудя по какъв начин ще го заплащам ”, показа Коцето с усмивка в клипчето преди да показа скъпарския автомобил на феновете си и гостите, измежду които първи бяха рокаджията Димитър Ковачев – Фънки и артистът Станимир Гъмов.

Е, дни по-късно Коцето към този момент бе решил по какъв начин да заплати „ Поршето ”. Той продава две лъскави коли от сбирката си, с които до неотдавна се фукаше. Поне не продава колата, която кара жена му Надя, майтапят се в сектора, откакто изпълнителя пусна обявата в обществената мрежа, писа Уикенд.

„ С болежка в сърцето ви оповестявам, че съм решил да се разделя с моите зверове ”, разгласи Коцето и показа фотоси на двете коли с идентични числа в регистрационните номера – бял „ Мерцедес – S ” и „ Нисан GT-R ”. Певецът се е доверил за продажбата на собствен другар, който има подобен бизнес. Колите към този момент могат да се открият в уеб страницата му на компанията му. „ Нисан GT-R ” е разгласен за 166 666 лв., а „ Мерцедес – S ” се продава за 66 666 евро. Почитатели незабавно видяха съвпадението в цените и допуснаха, че е търсено. Коцето може би е показал поверие като е заложил 6-тици в цените на колите си.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР