Константин нали е с добра душа накарал шофьора си да

...
Константин нали е с добра душа накарал шофьора си да
Коментари Харесай

Брутално Нападение Над Певеца Константин! Извадиха Му Ножове И Стана Страшно!

Константин нали е с добра душа предиздвикал водача си да отбие от пътя и да спре. С желанието да разтърват биещите се. Но гневните побойници ги нападнали и почнали да ги бият. Докато един от нарушителите съумял да разпознае обичания на българите фолк артист. С което поставил завършек на мелето.

Коцето се отървал с не доста съществени пострадвания. Само със съдрани облекла и синини по тялото, само че уплахата ще помни цялостен живот.

Много скоро след случката си извадил позволение за оръжие. Ходел с него по участия тъй като постоянно по нощните клубове се стигало до разгулен свади. А гардовете не постоянно можели да реагират на време.

С оръжието Константин се чувствал по-защитен и в дома си. Преди да се придвижи в новата си тузарска къща артистът няколко пъти ставал жертва на кражби. Дори една от кражбите се случила до момента в който той бил под душа в банята.

Наплашен от набезите на нарушителите фолкаджията към този момент не държал нищо скъпо е дома си. Парите и бижутата прозорливо били скрити в банков сейф. Единствените по-скъпи неща в дома му били техниката и уредите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР