Константин Маршавелов от пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” спечели последното

...
Константин Маршавелов от пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” спечели последното
Коментари Харесай

Маршавелов завърши с победа сезон 2021

Константин Маршавелов от пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” завоюва последното съревнование по автомобилизъм на затворен маршрут и писта за сезон 2021, което се организира през вчерашния ден. Това стана на “Писта Хасково”, която през този сезон се организира на трасето покрай с.Калояново. На второ място остана Румен Киров, а трети бе Пламен Камбуров. Съотборниците на Маршавелов в “КА-2 Рейсинг” - Камен Василев и Венцислав Станев отпаднаха от конкуренцията.

Това е трета поредна победа за шесткратният първенец на България за този сезон. Той започва годината с второ място на “Писта Бургас”, на “Писта Енеос” отпадна от конкуренцията още на старта, а по-късно последваха трите следващи победи в Русе, Стара Загора и в последния кръг. В генералното класиране в шампионата, Маршавелов остава на втора позиция.

Отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа нов първи резултат при тимовете, след успехите на Константин Маршавелов в серия “Макси” и успеха на Иван Влъчков в серия “Туринг”. С тази победа, пловдивският клуб си подсигурява отборната купата за сезон 2021.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР